Zorgverzekeraars

Hieronder vindt je een overzicht bij welke zorgverzekeraar je een korting en/of vergoeding krijgt op een pakket naar keuze bij Achmea Health Centers.

Zilveren kruis Achmea

Achmea Health Centers en zorgverzekeraar Zilveren Kruis Achmea streven ernaar dat iedereen een gezonde en energieke manier van leven heeft. Dit gemeenschappelijke doel is de basis van onze samenwerking. Kijk op welke manier jij kunt profiteren van onze diensten.

Bekijk hier de voordelen

AGIS

Achmea Health Centers en Agis vullen elkaar op essentiële vlakken goed aan. We zijn beiden klantgericht ingesteld en we streven naar een gezonder Nederland. Bekijk de algemene voorwaarden van jouw zorgverzekering om te kijken op welke manier jij kunt profiteren van onze diensten.

Bekijk hier de voordelen

FBTO

Achmea Health Centers en zorgverzekeraar FBTO hebben een succesvolle samenwerking die flink wat voordeel oplevert voor jou. Bekijk de algemene voorwaarden van jouw zorgverzekering om te kijken op welke manier jij tegen een gereduceerd tarief kunt profiteren van ons aanbod.

Bekijk hier de voordelen

Interpolis

Achmea Health Centers en Interpolis werken al jaren succesvol samen. Door het maken van een aantal glasheldere afspraken ben jij in de mogelijkheid tegen een gereduceerd tarief gebruik te maken van onze diensten. Bekijk de algemene voorwaarden en profiteer van ons aanbod.

Bekijk hier de voordelen

Avéro Achmea

Wij gaan verder dan je toegang te geven tot onze sportfaciliteiten. Naast bewegen zijn de elementen: goede voedingen en positieve gedachten minstens zo belangrijk. Daarom ondersteunen wij jou ook hierin en realiseren we hierin een perfecte balans.

Bekijk hier de voordelen

De Friesland

Achmea Health Centers en De Friesland Zorgverzekeraar stellen beiden de individuele behoefte van de klant centraal. Zo werken we continue aan verbetering van de kwaliteit van onze dienstverlening. Kijk op welke manier jij met voordeel kunt profiteren van ons aanbod.

Bekijk hier de voordelen

Kiemer

De samenwerking tussen Achmea Health Centers en Kiemer Zorgverzekeraar levert jou flink wat voordeel op. Als je verzekerd bent bij Kiemer kun je tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van het aanbod van Achmea Health Centers. Bekijk het voordeel waar jij recht op hebt!