Handbagage koffers in de aanbieding

Handbagage koffers in de aanbieding

Zoek jij aanbiedingen van handbagage koffers? Dan heb je geluk, want het internet staat er vol mee. Of het nu zachte of harde handbagage koffers zijn, koffers zonder wieltjes, trolleys (met twee wieltjes) of spinners (met vier wieltjes), voor elk soort is er een zeer uitgebreid aanbod aan materialen, kleuren, designs of prints en merken. Een handbagage koffer heeft meestal een inhoud van rond de 35 liter en een formaat van 55x35x25 centimeter. Hier heb je variaties in. Houd er dan rekening mee dat de vliegmaatschappij waar je meestal mee vliegt ook de maat van jouw koffer aanhoudt voor handbagage.

Goedkope en lichte handbagage koffers

Een goedkope handbagage koffer heb je al voor slechts 25 euro of minder. Kijk hiervoor bij goedkope kofferzaken op internet of bijvoorbeeld bij een winkel als Action. Deze koffers worden meestal gemaakt van nylon, omdat dit een goedkoop materiaal is om te produceren. Daarnaast zijn nylon koffers erg licht. Vaak is er korting op de oudere modellen die al een lange tijd in de winkel liggen. Je kunt dan bijvoorbeeld 50% korting krijgen. Dat is mooi meegenomen als je niet zo vaak reist en aan een nylon koffer genoeg hebt. Dan houd je geld over voor je trip of souvenirs.

Stevige handbagage koffer kopen

Reis je vaker met het vliegtuig en heb je echt behoefte aan een stevige handbagage koffer? Ook deze heb je online al vrij voordelig, onder de 50 euro. Sommigen zijn maar een paar euro duurder dan een zachte koffer. Denk dan aan een koffer gemaakt van ABS. Het voordeel van dit materiaal naast het feit dat het goedkoop is, is dat het licht en hard is. Het is verkrijgbaar in allerlei mooie kleuren en designs. Het maakt qua prijs niet uit of je een trolley of een spinner kiest. De goedkopere koffers zijn meestal voorzien van een rits met cijferslot.

Koop je koffer met korting tijden de Bol.com Black Friday dagen.