7 Dieetprincipes voor Reproductieve Gezondheid

7 Dieetprincipes voor Reproductieve Gezondheid acupunctuur stoppen met roken

oefentherapie vlaardingen: In de loop der jaren werkte ik op het gebied van reproductieve gezondheid, Wij hebben gezien dat veel diëten komen en gaan. Wat effectief is, is een dieet die eenvoudig en duurzaam is, wat betekent dat men op de lange termijn mensen kan houden. Er is veel waarheid aan de adage ‘je bent wat je eet’, dus ik geloof dat dieet de beste plek is om te beginnen, ongeacht welke gezondheidstoestand je geconfronteerd hebt. Het is iets waar je bijna de controle over hebt. De enige hindernis is de inzet om verantwoordelijk te zijn voor uw acties en het identificeren van de manieren waarop u uw eigen succes kan saboteren.
Kortom, de paar principes die moeten worden geïmplementeerd zijn de volgende:

  1. Gluten, suiker en zuivel vermijden of volledig elimineren (met uitzondering van organische gewone yoghurt).
  2. Verwerkte en diepgebakken gerechten verminderen of elimineren.
  3. controle portie maten.
  4. Verhoog de hoeveelheid kleurrijke voedingsmiddelen die u verbruikt.
  5. De helft van uw dieet moet rauw voedsel zijn.
  6. Verminder de glycemische belasting van uw voedselopname.
  7. Kies organisch wanneer mogelijk.

Gluten suiker en zuivel zijn teveel consumptie. Ik heb omstandigheden zoals endometriose en andere ontstekings- en allergische aandoeningen aanzienlijk verbeterd bij de eliminatie van deze voedingsmiddelen. Dit zijn voedingsmiddelen die mensen zeer gevoelig of allergisch zijn voor mensen, wat resulteert in vermoeidheid, hoofdpijn, bloating, darmproblemen, slaapproblemen, slechte concentratie en de lijst gaat door. Dus brood en pasta moeten gaan, evenals lekkernijen en zuivel. Dat gezegd hebbende, het leven gaat over het genieten van jezelf en evenwicht, dus afhankelijk van je huidige en lange termijn gezondheidsdoelstellingen, kun je jezelf dat wijn en cheesecake toestaan ​​bij de beste verjaardag van je vrienden!
Verwerkt voedsel is vol chemicaliën die we beginnen te begrijpen. Het feit is dat het plastic dat veel verwerkt voedingsmiddelen verpakt zijn, een chemische stof bevatten, dat een bekende endocriene verstoringsmiddel is, dat betekent dat het met je hormonen knoeit.
Diep gebakken levensmiddelen zijn iets waar we al veel van weten, dus dit is geen nieuws. Maar bewijsmateriaal blijkt dat bij de reproductieve of seksuele gezondheid van mannen een goede vuistregel is om te onthouden; ‘Wat is slecht voor je hart is slecht voor je penis!’.Gedeelten zijn waarschijnlijk de belangrijkste boosdoener in de obesitas-epidemie van vandaag. Simpel gezegd eten we gewoon te veel. Als onze voedingsmiddelen voedzaam zijn, zullen kleinere porties aan onze behoeften voldoen. Obesitas is ook sterk verbonden met reproductieve gezondheidskwesties, zoals vruchtbaarheid in zowel mannen als vrouwen. voor meer informatie bezoek ook eens mensendieck schiedam

Antioxidanten.

Als je niet van deze ‘fontein van jeugd’ hebt gehoord, is het tijd dat je deed. Antioxidanten reinigen in hoofdzaak de residuen weg van de stressvolle levens die we leiden en de milieubeschadigingen waarmee we in contact komen. Stress en toxinen zijn verantwoordelijk voor veroudering, onvruchtbaarheid, huidproblemen, chronische pijn, om maar een paar te noemen. Antioxidanten worden gevonden in kleurrijk voedsel, dat wil zeggen fruit en groenten. Daarom stapel je bord hoog met fris kleurrijk volkoren.
Ruw eten tegen gekookt eten. Naar mijn mening is er geen afdoende bewijs over wat voor u beter kan zijn. Ik begrijp dat voedsel natuurlijk rauw van aard is, maar we kregen ook de gave van vuur. Dus het is mijn geloof om ervoor te zorgen dat de helft van uw dieet rauw is. Ook kan acupunctuur stoppen met roken bijdragen aan het schoonmaken van uw antioxidanten!

zie ook:

Laten we het eenvoudig houden.

Wist u dat alle koolhydraten in uw dieet tijdens de spijsvertering tot suiker worden veranderd? Nou, dat zijn ze. Kaarten zijn complexe suiker, dus wees niet misleiden, vooral als je ovulatoire stoornissen hebt, zoals PCOS (polycystisch ovarium syndroom). Te veel suiker, die alle suiker, korrels, zetmeel, enz. Bevat, blijkt dat het systeem overbelast en leidt tot insulineresistentie en mogelijk diabetes. Deze zelfde overbelasting kan leiden tot ovulatoire stoornis. Dus, snijd de weg naar beneden op de koolhydraten, naar beneden.
Ten slotte, eet organisch wanneer mogelijk. Dit ondersteunt meestal meer lokale boeren en snijdt af op de chemicaliën die op onze aarde zijn gedumpt. Dit leidt tot een gezonder meer vruchtbare aarde, dus meer vruchtbare mensen.